Bink Langzitter

< Terug naar overzicht
Naam Bink
Geslacht Mannelijk
Ras Stafford
Kleur Bruin-wit
Leeftijd Volwassen
Geboortedatum 04/02/2014
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja, als ik er om vraag
Verlegen Alleen in het begin
Kan met katten Nee
Kan met honden Nee
Kan met kinderen Vanaf 12 jaar
Kan trap lopen Nee
Kan alleen zijn Onbekend
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Heeft begeleiding nodig

Omschrijving

Dat het leven bij sommige honden tegen zit, dat wisten we al. Helaas zit het bij Bink ook allemaal niet mee. Hij verblijft alweer veel te lang bij ons. Voordat  hij bij ons terecht kwam heeft hij ook al verschillende eigenaren gehad.

 

Wij hebben Bink beloofd om er alles aan te gaan doen om voor hem een super eigenaar/eigenaren te vinden! Wat zoeken wij voor een eigenaar? We zoeken iemand die van veel wandelen houdt. Iemand die niet snel onder de indruk is, want Bink wil tijdens een wandeling nog wel eens in de riem bijten. Ook zoeken we iemand die een voorraad tennisballen heeft J. Maar we zijn vooral op zoek naar een eigenaar die heel erg veel van hem gaat houden en hem belooft hem nooit meer weg te doen.

 

Wat Bink allemaal in het verleden heeft mee gemaakt dat weten wij helaas niet. Aangezien hij al een tijd bij ons in het asiel verblijft, zal het alleen thuis zijn weer opnieuw aangeleerd moeten worden. Wij verwachten wel dat Bink zindelijk zal zijn.

 

Volgens zijn vorige eigenaar zou Bink niet sociaal zijn naar andere honden. Dit hebben wij hier ook gezien. We hebben hem daarom ook nog nooit los gehad met andere honden. Een nieuwe eigenaar moet hier wel rekening mee houden.

 

Bink kan in het begin best even de kat uit de boom kijken, maar als hij je eenmaal kent is het een onwijs leuke, speelse en actieve hond. Ook vindt hij knuffelen erg fijn.

 

Wij weten zeker dat de nieuwe eigenaar/ eigenaren van Bink hier snel bij ons op de stoep zullen staan. Heeft u interesse in onze Bink? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Bink een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Bink

Kan je Bink niet adopteren maar wil je graag iets voor Bink doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Bink helpen!

Bink zegt dankjewel!