DIER-en-RUN! 5-10, 09.00-12.00

Ren of wandel 5km voor dierenwelzijn

De allereerste editie van DIER-en-RUN (5 km) vindt op zaterdag 5 oktober plaats in het prachtige natuurgebied de Uithof en start vanaf het terrein van het Haags Dierencentrum. Je kunt 5 km rennen, wandelen of lopen samen met je hond voor het goede doel! Om 9.00 uur klinkt het officiële startschot voor de hardlopers, om 9.15 uur starten de wandelaars en om 9.30 uur mogen ook de honden en hun baasjes beginnen aan deze mooie route.

Bij de finish ontvang je een oorkonde, wat te eten en drinken en… onze eeuwige dankbaarheid natuurlijk! Uiteraard kun je van deze run ook een sponsorloop maken, dus laat jezelf sponsoren door je familie, vrienden of collega’s en haal op deze manier nog meer geld binnen voor de 1.700 honden en katten die wij jaarlijks opvangen en verzorgen.

Aansluitend op de Dier-en-Run vindt onze jaarlijkse Open Dag plaats. Dit belooft zoals ieder jaar weer een gezellige dag te worden. Dus blijf vooral na afloop en neem een kijkje achter de schermen van het oudste dierenasiel van Nederland. Bezoek onze honden en katten, struin over de rommelmarkt, doe mee met onze loterij en win leuke prijzen!

Inschrijven voor de Dier-en-Run kost €15,- en alle opbrengsten gaan naar onze asieldieren.
Bestel nu je ticket www.eventbrite.nl

Informatie en voorwaarden DIER-en-RUN 2019

Aanvangstijd
We verzamelen om 8.30 uur op het terrein van het Haags Dierencentrum aan de Lozerlaan 595. We verdelen de deelnemers onder in drie groepen:
1. De renners, vertrektijd 9.00 uur
2. De wandelaars, vertrektijd 9.15 uur
3. De wandelaars met honden, vertrektijd 9.30 uur

Finish
De start vindt buiten plaats voor de ingang van het Haags Dierencentrum. De finish is op het Pieter van der Sallempad, net buiten ons terrein. Alle deelnemers worden feestelijk onthaald nadat ze de finish passeren. Alle wandelaars ontvangen een oorkonde als aandenken en wat te eten en te drinken.

Honden aangelijnd
Honden dienen te allen tijde te zijn aangelijnd tijdens de DIER-en-RUN.

Rennen of wandelen met een asielhond
Het rennen of wandelen met een van onze asielhonden is niet toegestaan.

Deelname op eigen risico
Deelname aan de DIER-en-RUN is op eigen risico.

Restitutie
Restitutie van inschrijfgelden is niet mogelijk.

Portret- en imagerecht
Deelnemer verleent bij voorbaat toestemming aan de organisator voor openbaarmaking en verveelvoudiging van tijdens of rond het Evenement gemaakte foto’s en beeld-/ en/of geluidsmateriaal en dergelijke, waarop de Deelnemer/Deelnemend Bedrijf zichtbaar en/of hoorbaar is.

Aansluitend Open Dag Haags Dierencentrum 2019
Ben je klaar met de Dier-en-Run? Dan kun je daarna direct onze Open Dag bezoeken! Wil je meer weten over het diervriendelijk opvoeden/omgaan met je hond loop dan binnen bij de Quiebus Hondenschool stand. Daarnaast is er een loterij met leuke prijzen, een rommelmarkt, eten en drinken en natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht in de vorm van een Kids corner. Krijg een eenmalig inkijkje in het oudste dierencentrum van Nederland en maak er samen met ons een onvergetelijke dag van.

Vragen
Heb je een vraag over de Dier-en-Run? Neem dan contact op met Nicole Vink,


Wij zien jullie heel graag op zaterdag 5 oktober. We gaan er gezamenlijk een sportieve ochtend en een gezellige middag van maken!

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO