MIS DE 'AUTUMN MARKET' NIET!

Op vrijdag 3 november, 10.30-13.00 uur

Pastoraal Centrum, Koningin Marialaan 4, Den Haag

De British Club of The Hague is er fier op dat zij het Haags Dierencentrum heeft gekozen als haar Goede Doel voor 2017.
Elk jaar organiseert de British Club een ‘Autumn Market’ om geld in te zamelen voor haar goede doel van dat jaar. De clublocatie, Het Pastoraal Centrum, aan de Koningin Marialaan 4 in Den Haag wordt omgetoverd tot een sprookjesachtige markt, vol met handgemaakte producten. Er is een breed aanbod van betaalbare items, van sierraden en zilverwerk tot zelfgemaakte cakes, koekjes, zoetigheid en chocolade, van geschenkpapier tot Tupperware, van jams tot (Kerst)kaarten. Inkopen voor Sinterklaas en Kerst was nog nooit zo makkelijk!

Geslaagd met alles? Rust dan lekker even uit in het Market Cafe, met een gratis kopje koffie of thee. De kraam van de British Club zelf is overladen met cakes, koekjes, jams en andere Engelse lekkernijen. U kunt ze kopen en meenemen voor thuis of, als u niet kunt wachten, alvast iets lekkers nemen bij uw koffie of thee in het Cafe.

Kom naar de markt, neem vrienden, kennissen of buren mee en steun zo het Haags Dierencentrum. Geniet van de vriendelijke en ontspannen sfeer terwijl u inkopen doet voor Sinterklaas en Kerst.

De British Club of The Hague verwelkomt iedereen die interesse heeft in de Britse cultuur, ook niet-Engelse burgers. De club biedt een uitgebreide range van activiteiten gedurende de wekelijkse vrijdag meetings, zoals discussiegroepen, mahjong en bridge. Wandeltochten, bezoeken en gesprekken zijn een regelmatig terugkomend item op de agenda. Er is een fantastische bibliotheek met meer dan 1500 engels-talige boeken. Om de paar maanden worden er nieuwe titels aan toegevoegd. Koffie en thee zijn gratis, zelfgemaakte cakes zijn verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding, evenals sandwiches voor de lunch.
Kijk voor meer informatie op www.BritishClubofTheHague.com

 

 

 

 

 

 

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO