GEZOCHT: DIERVERZORGER KAT

Maak van je hobby je werk! Op dit moment staat er een leuke functie open bij het oudste en bijna grootste dierenasiel van Nederland. Op de kattenafdeling hebben we behoefte aan een topcollega erbij. En wat is er mooier, als dieren je passie zijn, om er dagelijks mee om te gaan. Meer weten over deze vacature, kijk op https://www.haagsdierencentrum.nl/vacatures-2/366-dierverzorger-katten en wie weet ben je straks onze collega!

Lees meer

GA JIJ VOOR DE LEUKSTE BAAN...?

Ben jij dat commerciële wonder dat niet kan wachten om de pittige ambities van het oudste en grootste dierencentrum/asiel van Nederland mede tot uitvoer te brengen? Is taal zeg maar echt jouw ding en ben je in staat om onze boodschap op een wervende manier over te brengen op onze (potentiele) achterban van particuliere en zakelijke donoren, supporters en sponsoren? Kijk dan snel op https://www.haagsdierencentrum.nl/vacatures-2 en laat van je horen!

Lees meer

KITTENS, KITTENS, KITTENS

Het is weer lente en dan is het een drukte van jewelste in het HDC. Moederpoezen met kroost, kittens alleen, ze worden dagelijks binnengebracht. Gelukkig maar, want bij ons krijgen ze een veilig en liefdevol onderkomen. De dagelijkse verzorging van de grote aantallen brengt veel kosten met zich mee. Denk aan melkpoeder en flesjes, natvoer, kittenbrokjes, houtkorrels, krabpaaltjes, dekentjes, speeltjes etc. Wil je graag bijdragen om onze kleintjes op weg te helpen, maak dan iets over op IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83 of via https://www.haagsdierencentrum.nl/donaties/kittenpakket

Lees meer

KLEDINGINZAMELING (SCHOON)

Wij zijn blij met de hoeveelheid gebruikte kleding die bij ons gebracht wordt, dat vooropgesteld. Deze wordt opgehaald en het HDC krijgt hiervoor een kleine financiele vergoeding die ten goede komt aan de verzorging van de dieren. Alle beetjes helpen en over een jaar bezien komt het totale bedrag toch op zo’n € 1.000,00-€ 1.200,00. Dus de moeite waard. Wij willen echter ding vragen, lever a.u.b. alleen SCHONE, NOG BRUIKBARE KLEDING EN SCHOENEN in. Vieze kleding kunnen wij ook niet doorgeven, onze container raakt overvol en dat kost ons handen met geld!
Aanlevering graag in gesloten grijze huisvuilzakken. GEEN KLEERHANGERS. Dankuwel!

Lees meer

GEZOCHT: HULP VOOR DE WAS

Wij doen de was niet alleen op maandag, maar 7 dagen in de week! Met zoveel honden en katten die graag elke dag een schoon kleedje of deken willen en alle handdoeken die we bij de schoonmaak nodig hebben, draaien de wasmachine en de droger continue. We kunnen heel goed hulp gebruiken bij het verwerken van de vuile was en het vouwen en opbergen van de schone. Natuurlijk kunnen we het zelf doen, maar de dieren hebben ons heel hard nodig. En zeker in het hoogseizoen met al het kleine spul in huis hebben we geen tijd voor andere dingen. Heb je een dagdeel over en wil je graag iets nuttigs doen voor de dieren? Geeft het je een voldaan gevoel als je ons washok netjes achterlaat? Stuur dan een mail met je gegevens en welke dag jij zou kunnen helpen naar:

Dankjewel alvast!

Lees meer

EEN KITTEN ADOPTEREN?

Wil je een kitten een fijn thuis geven? Kies dan voor een kater of poesje uit het asiel. De adoptiekosten zijn € 130,00. Ze zijn gechipt, ingeent, ontwormd en ontvlooid. Ze mogen pas naar een thuis als ze minimaal 7 weken zijn, op gewicht zijn en onze dierenarts ze een laatste check heeft gegeven. Plaatsbare kittens zetten wij op facebook. Heb je interesse dan kun je die dag terecht van 12.30-15.30 uur. Reserveren kunnen we helaas niet. Wil je meer info over het verzorgen van een kat, kijk dan op https://www.licg.nl/katten/, zodat je een verantwoorde beslissing kunt nemen.

Lees meer

KITTENS, KITTENS, KITTENS

Het is weer lente en dan is het een drukte van jewelste in het HDC. Moederpoezen met kroost, kittens alleen, ze worden dagelijks binnengebracht. Gelukkig maar, want bij ons krijgen ze een veilig en liefdevol onderkomen. De dagelijkse verzorging van de grote aantallen brengt veel kosten met zich mee. Denk aan melkpoeder en flesjes, natvoer, kittenbrokjes, houtkorrels, krabpaaltjes, dekentjes, speeltjes etc. Wil je graag bijdragen om onze kleintjes op weg te helpen, maak dan iets over op IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83 of via https://www.haagsdierencentrum.nl/donaties/kittenpakket

Lees meer

GEZOCHT: DIERVERZORGER KAT

Maak van je hobby je werk! Op dit moment staat er een leuke functie open bij het oudste en bijna grootste dierenasiel van Nederland. Op de kattenafdeling hebben we behoefte aan een topcollega erbij. En wat is er mooier, als dieren je passie zijn, om er dagelijks mee om te gaan. Meer weten over deze vacature, kijk op https://www.haagsdierencentrum.nl/vacatures-2/366-dierverzorger-katten en wie weet ben je straks onze collega!

Lees meer

UIT DE VEREN

Wij en de honden zijn heel blij met EENPERSOONS DEKBEDDEN EN DEKENS!!! Maar…. met dekbedden gevuld met veertjes (dons) doet u ons geen plezier. Een nagel of hoektand die erachter blijft hangen of gewoon eens even lekker rauzen, geeft een enorme ravage, die lastig op te ruimen is.
Vriendelijk verzoek aan u om even het label te checken, een synthetisch dekbed is geen probleem.Namens de hondenafdeling (en onze vuilcontainer die al flink gevuld is) veel dank. U helpt ons hier mee afvoerkosten te besparen.

Lees meer

VRIJWILLIGER TELEFOON

Ons dierencentrum is van maandag t/m zaterdag van 12.30-15.30 uur geopend voor bezoekers. Het is meestal erg druk. Er komen mensen die een asielkat willen adopteren of een afspraak willen maken voor een kennismaking met een hond. Ook worden er dagelijks veel spullen gedoneerd, zoals handdoeken, kleedjes, voer, lekkers voor de dieren etc. En natuurlijk komen er ook pensionklanten. Al deze mensen willen wij graag goed van dienst kunnen zijn.


Tijdens deze uren moeten we ook telefonisch bereikbaar zijn. En dat loopt nu een beetje spaak, want we hebben maar vier (soms twee) handen. Daar willen we met jouw hulp heel graag iets aan doen. Heb je een middag in de week over en vind je het leuk om onze klanten vriendelijk te woord te staan? Stuur dan snel een berichtje met je gegevens, CV en de dagen waarop je beschikbaar bent naar

 

Lees meer

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO