VRIJWILLIGER TELEFOON

Ons dierencentrum is van maandag t/m zaterdag van 12.30-15.30 uur geopend voor bezoekers. Het is meestal erg druk. Er komen mensen die een asielkat willen adopteren of een afspraak willen maken voor een kennismaking met een hond. Ook worden er dagelijks veel spullen gedoneerd, zoals handdoeken, kleedjes, voer, lekkers voor de dieren etc. En natuurlijk komen er ook pensionklanten. Al deze mensen willen wij graag goed van dienst kunnen zijn.


Tijdens deze uren moeten we ook telefonisch bereikbaar zijn. En dat loopt nu een beetje spaak, want we hebben maar vier (soms twee) handen. Daar willen we met jouw hulp heel graag iets aan doen. Heb je een middag in de week over en vind je het leuk om onze klanten vriendelijk te woord te staan? Stuur dan snel een berichtje met je gegevens, CV en de dagen waarop je beschikbaar bent naar

 

Lees meer

ZATERDAG 20-4 LUSH DEN HAAG

Zaterdag 20 april is het Haags Dierencentrum te gast bij Lush Den Haag in het kader van de Charity Pot actie. Wij kunnen 'ons verhaal' vertellen aan klanten en Lush heeft een geweldige 'Charity Pot Hand & Bodylotion' met afbeeldingen van onze dieren in de verkoop. Opbrengst geheel voor onze asieldieren. Lees meer over dit mooie initiatief voor goede doelen op
https://nl.lush.com/article/alles-over-de-charity-pot en kom die Charity Pot Hand & Bodylotion zelf uitproberen zaterdag 20 april in de Spuistraat!

Lees meer

Financial Controller

Om onze financiële stromen verder te structureren zijn we op zoek naar een betrokken financial controller. Ben je nauwkeurig, kun je erg goed overweg met boekhoudprogramma’s en heeft Excel totaal geen geheimen voor je dan zijn dat in ieder geval kwaliteiten die je bij ons goed van pas komen. Verder ben je minimaal 32 uur beschikbaar per week maar het liefst werk je full time (36 uur). Niet onbelangrijk is dat je affiniteit hebt met dieren, honden en katten in het bijzonder. Kijk voor het uitgebreide functieprofiel op https://www.haagsdierencentrum.nl/vacatures-2/378-financial-controller 

Lees meer

DIERVERZORGER HOND

Maak van je hobby je werk! Op dit moment staat er een leuke functie open bij het oudste en bijna grootste dierenasiel van Nederland. Op de hondenafdeling hebben we dringend behoefte aan een collega erbij. En wat is er mooier, als dieren je passie zijn, om er ook voor/mee te werken. Meer weten over deze vacature, kijk op https://www.haagsdierencentrum.nl/vacatures-2/367-dierverzorger-honden en wie weet ben je straks onze collega!

Lees meer

NIET TE MISSEN EVENT 3 MEI A.S.

Weer een geweldig event van www.foodboard.nl  3 MEI A.S. 18.30 uur, Beachclub People, Kijkduin. Geef je om dieren, duurzaamheid en wil je voor jezelf het beste, kijk dan op https://www.foodboard.nl/events/

Steeds meer mensen kiezen voor bewust leven. Zij zijn zich bewust van het effect van gepersonaliseerde voeding, verantwoorde beweging, dierproefvrije verzorgingsproducten, fair trade producten etc. Want een gezonde wereld voor mens, natuur én dier begint bij… onszelf.

PRIMEUR: AUTEUR GEERT KIMPEN OP HET EVENT MET NIEUWSTE BOEK!
Schrijver en bestseller auteur Geert Kimpen (De Kabbalist), geeft tijdens het event on the Beach een lezing over de liefde: ‘De TomTom van de Ziel’, naar aanleiding van zijn nieuwe roman ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’. En nog voordat zijn nieuwste roman officieel is uitgebracht, kun jij exclusief op ons event een persoonlijk door hem gesigneerd exemplaar bemachtigen!
Het mooie is dat de opbrengst van dit event naar de dieren gaat. Ons Haagsdierencentrum is een van de twee goede doelen. Nog een reden om niet te ontbreken op deze avond. Bestel je ticket op onderstaande link, vermeld de code HDC519 en ontvang € 2,50 korting op je kaartje. Ga je met vier, bestel dan een groepsticket met korting! 

Lees meer

COLLECTEWEEK VOOR HET HDC

De opvang en de (medische) zorg voor de ca. 1.700 katten en honden die we per jaar binnenkrijgen brengen hoge kosten met zich mee. De gemeente vergoedt de eerste twee weken van het verblijf, daarna zijn wij zelf verantwoordelijk voor het genereren van inkomsten. We kunnen niet zonder donateurs, sponsors en acties die we het gehele jaar door initieren. Al onze zorg is erop gericht om de dieren die in het asiel zitten weer aan een fijn nieuw thuis te helpen. Vind je ook dat onze dieren dit verdienen, collecteer dan alsjeblieft mee, meld je aan!

Lees meer

VAN DE REGEN IN DE DRUP

Uw hulp is hard nodig!

We zitten op een mooie locatie, midden in het natuurgebied ‘de Uithof’, echter het pand waarin we gevestigd zijn, is aan een grondige renovatie toe. Beetje bij beetje proberen wij dit te realiseren, want elke stap kost veel geld. De status van ons dak is zorgelijk. Overal in ons pand zijn de gevolgen van lekkages te zien en bij een fikse regenbui moeten we binnen met emmers en handdoeken aan de slag. Geen wenselijke situatie want zeg nou zelf, u zit toch ook graag droog?

Geef onze dieren een droog onderkomen, doneer voor een nieuw dak

Met een eenmalige donatie van € 15,00 helpt u mee aan een deugdelijk dak boven hun hoofd. Stort uw bijdrage op rekeningnummer: NL05 INGB 0004 4181 83 – t.n.v. Stichting Haags Dierencentrum – o.v.v. ‘Dakrenovatie’.

Lees meer

DIERVERZORGER HOND

Maak van je hobby je werk! Op dit moment staat er een leuke functie open bij het oudste en bijna grootste dierenasiel van Nederland. Op de hondenafdeling hebben we behoefte aan een collega erbij. En wat is er mooier, als dieren je passie zijn, om er ook voor te werken. Meer weten over deze vacature, kijk op https://www.haagsdierencentrum.nl/vacatures-2/367-dierverzorger-honden en wie weet ben je straks onze collega!

Lees meer

DIERVERZORGER KAT

Maak van je hobby je werk! Op dit moment staat er een leuke functie open bij het oudste en bijna grootste dierenasiel van Nederland. Op de kattenafdeling hebben we behoefte aan een collega erbij. En wat is er mooier, als dieren je passie zijn, om er ook voor te werken. Meer weten over deze vacature, kijk op https://www.haagsdierencentrum.nl/vacatures-2/366-dierverzorger-katten en wie weet ben je straks onze collega!

Lees meer

FAMOUS MINI POES

Klein maar heel dapper, dat geldt voor Mini Poes als geen ander. Met drie weken werd ze van de straat gered en bij ons binnengebracht. Een ding was zeker, wij gingen ervoor maar zij ook! Dit kleine ding had een enorme drive om te leven, wel of geen slechte start. De intensieve zorg in onze eigen kliniek heeft haar daarbij geholpen. Toen er een filmteam langskwam werd ze ook nog ‘ns in een klap ‘beroemd’.

De kliniek is een essentieel onderdeel van onze organisatie. De artsen en de assistenten hebben geen negen tot vijf baan, maar gaan pas naar huis als ieder dier is geholpen. Echter, de apparatuur waarmee wordt gewerkt is sterk verouderd en absoluut aan vernieuwing toe. Wil jij helpen om onze kliniekapparatuur te moderniseren? Doe dan een donatie. Elke bijdrage is welkom!

Namens Mini Poes en alle andere katten en honden in ons dierenasiel, dankjewel.

Lees meer

EN HET RESULTAAT IS...

Op Dierendag dacht GamePoint ook aan de asieldieren en hield een geweldige actie onder haar spelers. De volgende dag kwamen ze het prachtige resultaat van maar liefst € 2.414,00 overhandigen en maakten een superleuke film hiervan. Kun je meteen zien dat het geld  heel goed terecht komt en waar het voor gebruikt gaat worden. Een ding is zeker, het komt ten goede aan de asieldieren!  https://www.youtube.com/watch?v=2YT5J0ZMPPk&feature=youtu.be

 

 

 

 

Lees meer

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO