FAMOUS MINI POES

Klein maar heel dapper, dat geldt voor Mini Poes als geen ander. Met drie weken werd ze van de straat gered en bij ons binnengebracht. Een ding was zeker, wij gingen ervoor maar zij ook! Dit kleine ding had een enorme drive om te leven, wel of geen slechte start. De intensieve zorg in onze eigen kliniek heeft haar daarbij geholpen. Toen er een filmteam langskwam werd ze ook nog ‘ns in een klap ‘beroemd’.

De kliniek is een essentieel onderdeel van onze organisatie. De artsen en de assistenten hebben geen negen tot vijf baan, maar gaan pas naar huis als ieder dier is geholpen. Echter, de apparatuur waarmee wordt gewerkt is sterk verouderd en absoluut aan vernieuwing toe. Wil jij helpen om onze kliniekapparatuur te moderniseren? Doe dan een donatie. Elke bijdrage is welkom!

Namens Mini Poes en alle andere katten en honden in ons dierenasiel, dankjewel.

Lees meer

EN HET RESULTAAT IS...

Op Dierendag dacht GamePoint ook aan de asieldieren en hield een geweldige actie onder haar spelers. De volgende dag kwamen ze het prachtige resultaat van maar liefst € 2.414,00 overhandigen en maakten een superleuke film hiervan. Kun je meteen zien dat het geld  heel goed terecht komt en waar het voor gebruikt gaat worden. Een ding is zeker, het komt ten goede aan de asieldieren!  https://www.youtube.com/watch?v=2YT5J0ZMPPk&feature=youtu.be

 

 

 

 

Lees meer

4-10 COLLECTE 'DE SAVORNIN'

Omdat het vandaag Dierendag is, mag er worden gecollecteerd in Winkelcentrum De Savornin Lohman. We hopen natuurlijk op een mooie opbrengst. De eerste, heel bijzondere bijdrage is al binnen. Gedoneerd door een mevrouw die op dit monent in een Hospice verblijft. Heel hartelijk bedankt Ria, namens onze dieren!

Lees meer

6-10 BIJ JUMBO DE STEDE

Aanstaande zaterdag 6-10 houden wij een inzamelingsactie bij Jumbo De Stede. Van 09.00-17.00 uur zijn we aanweizg om uw extra boodschap voor de asielhonden en -katten in ontvangst te nemen. Op het lijstje kunt u zien waar u de dieren blij mee kunt maken. U kunt ook een bijdrage doen in de collectebus die er staat.

Mocht u al eerder in de week boodschappen doen en iets willen doneren, dan kunt u dit na het afrekenen afgeven bij de servicebalie. Alvast heel hartelijk dank!

Lees meer

4-10 DONATEURS VOOR HET HDC

Vandaag, donderdag 4 oktober is in de Haagse binnenstad in opdracht van het Haags Dierencentrum een werfteam aan het werk om enerzijds onze naamsbekendheid te vergroten en anderzijds (ook belangrijk) nieuwe structurele donateurs te werven.

Dit team bestaat uit goed gebriefte en hiervoor opgeleide (vaak) studenten die hier veel ervaring mee hebben. Er is door de organisatie, Credo Fundraising, een officiële vergunning aangevraagd en verkregen om in de binnenstad voor ons te mogen werven.

Komt u ze tegen, bedenk dan even dat het vandaag Dierendag is. Een mooie gelegenheid om uw steun te betuigen aan de asieldieren.

Lees meer

VANDAAG, 30-9, IN DE UITHOF

Super idee van de buren, het coolste sportcentrum van Europa. Er mag gratis geschaatst worden, in ruil daarvoor vragen we u een bijdrage voor de asieldieren die een eindje verderop in de Uithof wonen. Kom vandaag naar de opening van sportcentrum De Uithof en steun het HDC, wordt donateur!

Lees meer

OPEN DAG ZATERDAG 29-9

Heeft u het al genoteerd in uw agenda? Zaterdag 29 september a.s., 11.00-16.00 uur, Open Dag bij het Haags Dierencentrum. U bent van harte welkom om wat meer te weten te komen over wat er komt kijken bij de opvang van zo’n 1700 zwerfkatten en –honden per jaar. U kunt een kijkje nemen op de hondenafdeling en bij de katten die vrij zijn voor plaatsing. Ook het pension zet haar deuren gastvrij open. Doe mee met de puzzeltocht of sla uw slag op de tweedehands markt. Maak kans op fantastisch leuke prijzen in de loterij, bewonder en proef de heerlijke cupcakes die met veel liefde worden gemaakt.

Voor de kids leuke dingen te doen in de kidscorner, workshop schilder je eigen honden- poezenbeeldje, schminken, glittertattoos, kleuren of knutselen en nog meer.

Lekkere koffie, superlekkere patat of een broodje gezond, alles is op het terrein te verkrijgen. Op deze dag zijn de Dierenambulance en de Dierenpolitie ook van de partij. Samen met u maken we er een gezellige dag van, graag tot ziens!

P.S. Komt u met de auto, volg dan de parkeerborden. Op ons terrein kunnen geen auto’s of fietsen worden geparkeerd.

 

Lees meer

U HEEFT ONS ENORM GEHOLPEN

Het doelbedrag van ons websiteproject ‘Kittenpakket’ is dankzij 74 donateurs bereikt, € 2.500,00!! Daarbij hebben we ontzettend veel reacties en bijdragen gehad op de DM-actie ‘Helpt u ons een handje deze zomer’ die eind mei aan al onze relaties werd gestuurd. De giften van alle donateurs hebben ertoe bijgedragen dat we de enorme aanvoer van kittens goed aan konden. U heeft op facebook kunnen zien dat er steeds nestjes of kittens alleen, vrijkwamen voor plaatsing. Die, gelukkig, ook allemaal snel een goed thuis vonden.

Wij en onze geweldige pleegopvang adressen hebben de handen vol gehad en nog steeds hebben we kleintjes in huis, maar de topdrukte is geweest.


Iedereen die financieel heeft bijgedragen, heel, heel erg bedankt! U heeft ons enorm geholpen.

Lees meer

BURGEMEESTER OP BEZOEK!

Op 24 augustus jl maakten onze burgemeester, Pauline Krikke, Rene Baron (directeur stadsdeel Escamp), Peter Kan (groenvoorziening De Uithof), per huifkar een rondrit door het prachtige natuurgebied De Uithof. Ook een bezoek aan het Haags Dierencentrum stond op de agenda.

Op het uitrenveld voor de honden werd samen met hond Grace, vrijwilligers en een aantal medewerkers onder meer even stilgestaan bij wat er in het HDC allemaal gedaan wordt, bijvoorbeeld m.b.t. gedragstherapie voor de honden die dat nodig hebben. Alles is erop gericht om ook deze dieren een kans te geven.

Voor hond Harley waren er kadootjes, een mooie halsband en zelfs een voucher voor een gratis cursus van hondenschool Quiebuis. Gezien de leeftijd van Harley (9) is het nog helemaal zeker of hij hier wel zin in heeft, maar de boodschap was duidelijk, wij willen de burgemeester in ieder geval heel graag nog een keer terugzien. Door de beperkte tijd was er helaas geen gelegenheid om ook een bezoek te brengen aan de kattenafdeling, maar dat gaat vast een keer goed komen!

Lees meer

VOETBALPOT VOOR DE KITTENS

Vandaag werden we weer verrast met twee geweldige donaties in het kader van de 'Kittenpakket-actie'. Maar liefst € 250,00 kregen wij van een lieve mevrouw en Bob die de voetbalpool won, doneerde de opbrengst direct voor onze kleintjes! Iedereen die gehoor geeft aan onze oproep of dit al heeft gedaan, ontzettend bedankt!!

Lees meer

OVERSPOELD MET KITTENS

We hebben er op Facebook al veel aandacht aan besteed en gelukkig 'helpt de media ons ook een handje'. Het is zomer en het aanbod van drachtige poezen, complete nestjes en kittens alleen is heel groot. Heel veel mensen hebben al gehoor gegeven aan ons verzoek om een kittenpakket te doneren. Daar zijn we superblij mee. Anke legt uit waarom we uw steun zo hard nodig hebben: https://www.ad.nl/video/production/dierencentrum-overspoeld-met-katten-en-honden~vp44426

Lees meer

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO