Help Ons

 

Wij staan garant voor een verantwoorde opvang, medische zorg en herplaatsing van de dakloze honden en katten uit de regio Den Haag. Dat kost veel geld! De gemeente Den Haag vergoedt slechts een deel van de kosten. Overige inkomsten halen we uit de opbrengst van het pension en de adoptietarieven. De Open Dag, Benefietavond en de collecte dragen ook een steentje bij. De financiële steun van donateurs en sponsoren is van essentieel belang voor het voortbestaan van ons asiel.

Word donateur

Stelt u zich eens voor dat er geen opvang was voor zwerfhonden en -katten in Den Haag. Gemiddeld zo'n 1.700 dieren per jaar zouden op straat moeten leven, ongecastreerd en ongesteriliseerd. Zielig voor de dieren en slecht voor onze gezondheid. Gelukkig kunnen wij opvang en medische verzorging bieden. En geven elk dier zicht op een betere toekomst bij een nieuwe baas. Wij hebben uw hulp daarbij echt hard nodig! Staat u achter ons werk, steun ons, met een eenmalige of regelmatige bijdrage.

Word DAPper

Voor donateurs die met een structurele bijdrage de verblijven van de asieldieren willen sponsoren is er het Dierencentrum Adoptieplan (DAP). U steunt hierbij een door u gekozen ruimte zoals een hondenkennel of een kattenhokje met een jaarlijks (vastgesteld) bedrag. Maar ook sponsoring van een hondengang, een kattenkamer, de kliniek of de operatiekamer is mogelijk. Uw naam komt op het bord op de deur van de betreffende ruimte te staan.

Steun een dier op uw manier

Heeft u er wel eens aan gedacht om zelf een actie te houden voor de asieldieren? Bijvoorbeeld door een bijdrage te vragen in plaats van een cadeau op uw verjaardag of jubileum. Een zelfgemaakt schilderij of zelfgebakken taarten te verkopen. Of door simpelweg een collectebus bij uw bedrijf neer te zetten.  Een inzamelactie voor dekens of kattenspeeltjes, krabpalen of lekkers voor de honden is leuk om te doen en nog leuker voor onze dieren om te krijgen!

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO