janneke

Helpt u ons een handje?

Ieder jaar rond deze tijd komt er een ware kitten-geboortegolf op gang in het HDC. Aan de lopende band vangen we drachtige poezen op die door de eigenaar zijn gedumpt of verlaten. Maar ook worden complete nestjes binnengebracht die bij ons een veilige en rustige plek vinden om op te groeien.

Soms is de moederpoes - met wat hulp van ons - in staat om haar kroost zelf te voeden en te verzorgen, maar vaker is dit niet het geval. De kittens ofwel 'flessenbaby's' hebben in dat geval intensieve verzorging nodig om ze de start te kunnen geven naar een mooie en gezonde toekomst. Iedere twee uur - dag en nacht - worden deze baby's met een flesje gevoed, gemasseerd en liefdevol verzorgd. Een bijzondere en uiterst intensieve taak voor het Haags Dierencentrum die we heel graag op ons nemen. Het gehele kraamtraject van geboorte, voeden, verschonen, monitoren van de ontwikkeling, medische verzorging en socialisatie totdat onze kittens klaar zijn voor een fijn thuis, vindt plaats in het HDC en onze pleegopvang. Want naast de 1.700 zwerfhonden en -katten die we jaarlijks opvangen doen we ook dit met liefde. Maar... om dit te kunnen blijven doen, hebben we uw hulp nodig. Mogen we op u rekenen deze zomer?

Uw hulp is hard nodig!

Doneer een kitten-pakket t.w.v. € 25,- en geef een flessenbaby de mooie toekomst die het verdient!! Dit pakket bevat alles wat het kleintje nodig heeft in de eerste acht weken om zich te kunnen ontwikkelen tot een gezonde en blije kat. En dat verdienen deze kleine zwervertjes.


DONEER EEN ‘KITTEN-PAKKET’ T.W.V. € 25,- EN GEEF ONZE KLEINTJES EEN GROOTSE TOEKOMST!

Het HDC team wenst u een fijne zomer en namens de kleintjes alvast veel dank!

 

Helpt u ons een handje?
iDEAL

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO