Donatie goederen

 

Gewassen dekens, dekbedden, fleecedekentjes en handdoeken kunt u vanaf nu op de pallet vlak achter het hek neerzetten, IN EEN GESLOTEN VUILNISZAK.Ga niet verder het terrein op, doneer geen andere spullen en schuif het hek alstublieft weer achter u dicht. DANKUWEL!

Financiele bijdragen zijn zeer welkom!

 Wij kunnen de volgende spulletjes erg goed gebruiken:

Voor onze katten:

Blikvoer en brokken (a.u.b. alleen ongeopende zakken), natvoer (zakjes) of extra lekker zoals bijvoorbeeld kleine blikjes Gourmet voor de slechte eters. Speeltjes, krabplanken, krabpalen, mandjes, fleecedekens, 1-persoons dekbedhoezen, snoepjes (heel graag zachte staafjes van de Lidl), kammetjes, dieetvoer, voerspelletjes, grit en houtkorrel. U maakt onze katten er super blij mee.

Voor onze honden:

Blikvoer en brokken (a.u.b. alleen ongeopende zakken), speeltjes (Kongs), denkspelletjes, dekens, 1-persoons dekbedden (A.U.B. GEEN DONS, zie foto, de ravage is enorm), koekjes (bij voorkeur Frolic) en kluiven, tuigen en stoffen of leren halsbanden, voetballen, kinderzwembad van hard plastic (geen opblaas). Met al deze spulletjes doet u onze honden een groot plezier!

Overig

Dettol, waspoeder, allesreiniger, stoffer en blik, vuilniszakken, afwasmiddel, afwasborstels, ovenhandschoenen, handzeeppompjes, A4 papier, pennen, markers, plakband.

HELP ONZE VUILAFVOER TE BEPERKEN, WE BESTEDEN HET GELD LIEVER AAN DE DIEREN!

Note: Op dit moment hebben we handdoeken en dekens nodig. A.u.b. - GEEN BENCHES, we hebben er voldoende en hebben geen plek meer om ze op te bergen. GEEN KUSSENS. GEEN DEKBEDDEN GEVULD MET DONS! Voor krabpalen, manden, kattenbakken etc. geldt dat we ze graag willen hebben, maar wel in goede staat. De afvoer van spullen die we niet kunnen gebruiken kost ons veel geld! Twijfelt u? Stuur dan even een foto naar

Voor alle textiel geldt dat het schoon aangeleverd moet worden, een extra wasbeurt betekent extra kosten!

Wij zamelen ook kleding, schoenen, huishoudtextiel en mobiele telefoons in!

U kunt uw donaties bij de receptie van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 en zaterdag van 12.30 tot 15.30 inleveren. Tussen 11.30 en 12.30 zijn de deuren gesloten i.v.m. pauze. Indien u met veel spullen komt vragen wij u dit voortijdig aan te geven bij , we kunnen u dan helpen met het aannemen.

 

Kledinginzameling

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO