LAAT U ZE ER WARMPJES BIJZITTEN?

Dit is onze lieve Grace, misschien heeft u haar al eerder gezien, want ze is een van onze langstzittende honden. Omdat ze in haar eerst levensfase nooit gesocialiseerd is en geen contact heeft gehad met andere honden of katten, heeft ze niet geleerd hoe daarmee om te gaan. Voor haar zijn we op zoek naar een thuis met een omheind terrein, waar ze lekker kan scharrelen en na een lekkere bak voer kan wegdromen in haar eigen mand.

Intussen krijgt ze hier van ons en de vrijwilligers de warmte en de aandacht die ze nodig heeft. De warmte in haar hondenkennel laat echter nog behoorlijk te wensen over. Het huidige verwarmingssysteem is niet toereikend om de vertrekken voldoende te verwarmen en we zijn genoodzaakt efficiëntere maatregelen te treffen die niet alleen het dierenwelzijn maar ook onze planeet ten goede komen. Door het plaatsen van infrarood warmtepanelen boven de mand in de verblijven creëren we een  behaaglijk CO2-neutraal warm plekje voor Grace en alle andere asielhonden.

Daar hebben we uw hulp bij nodig!

Samen met u kunnen we het verblijf voor de honden optimaliseren maar ook het duurzaam ondernemen verder uitbouwen door het reduceren van de CO2-uitstoot en het realiseren van een forse besparing op de stookkosten! Uiteindelijk kunnen we dit geld weer besteden aan onze dieren.

Hoe fijn zou het zijn als we het plaatsen van de infrarood warmtepanelen deze winter al kunnen realiseren!

GEEFT U UW WARMTE DOOR DEZE WINTER?

Met een bijdrage van € 17,50 geeft u een deel van een warmtepaneel in de kennel van Grace en al haar hondenvrienden in het Haags Dierencentrum. Stort uw bijdrage op rekeningnummer NL05INGB0004 4181 83  - t.n.v. Stichting Haags Dierencentrum – o.v.v. ‘Wamtepaneel’

Laat u ze er warmpjes bijzitten?
iDEAL

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO