Geef asielhonden de ruimte!

Ons ultieme doel is ervoor te zorgen dat de  asielhonden zo snel mogelijk naar een fijn, nieuw thuis kunnen.

Helaas is dat niet altijd het geval, regelmatig hebben ze te maken met gezondheidsklachten waarvoor behandeling door onze dierenartsen nodig is. Of er kan sprake zijn van ongewenst gedrag, waarmee onze verzorgers/therapeuten op een professionele, diervriendelijke manier aan de slag gaan. Het vraagt soms best even tijd voordat we op zoek kunnen naar een nieuwe baas.

In de tussentijd willen we het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin maken. Het verblijf in een kennel is verre van optimaal en daarom is de mogelijkheid tot ontspanning heel welkom.

We proberen elke hond minsten 1x per dag op het uitrenveld of op de patio te laten spelen, het liefst met een vrijwilliger want dat is veel gezelliger. I.v.m. de huidige beschikbare ruimte is dit vaak een gepuzzel.

Het zou geweldig zijn als we de stroken aan de zijkant van ons asiel kunnen voorzien van een nieuw, stevig hekwerk en een goede ondergrond zodat we ook deze weer in gebruik kunnen nemen als extra speelterrein. Honden gedijen nu eenmaal beter als ze voldoende fysieke en geestelijke uitdaging hebben en voor asielhonden is dit zeker een must.

Ook het aanpassen van het verblijf voor honden die écht niet in een kennel kunnen wennen, staat op onze wensenlijst.  Aan ideeën geen gebrek, aan de financiële middelen helaas wel. Het liefst voeren we al deze verbeteringen t.g.v. het dierenwelzijn dit jaar nog door en stellen alles in het werk om dit realiseren. Wij kunnen echter niet zonder uw hulp.

Vindt u ook dat het verblijf van deze dieren zo fijn mogelijk moet zijn en wilt u daar graag aan meehelpen, dan is dit uw kans!

DONEER EENMALIG € 25,- EN GEEF ONZE ASIELHONDEN DE SPEELRUIMTE DIE ZE ZO NODIG HEBBEN

Met een eenmalige donatie van € 25,00 helpt u mee aan de optimalisatie van de buitenruimten.

Stort uw bijdrage op rekening: NL05INGB0004418183 t.n.v. Stichting Haags Dierencentrum – o.v.v. ‘Speelruimte’.

Wij wensen u een fijne zomer en namens al onze dieren: Alvast veel dank!