Nero, 7 weken thuis

Nero is nu al bijna 7 weekjes bij ons. Elke week leren we hem steeds een beetje beter kennen en we kunnen ons nu al geen leven zonder hem meer voorstellen.

De eerste avond in zijn nieuwe huisje sprong hij al gelijk op bed. Hij slaapt het liefst in het midden van het bed zodat hij zijn baasjes uit bed kan duwen. Als het wat te warm wordt slaapt hij op zijn grote kussen naast het bed. ’s Ochtends als hij door heeft dat we wakker worden komt hij blij naar ons toe om nog even in bed te knuffelen. Heerlijke ochtendjes dus.

 

Jullie hadden al beloofd dat Nero gek is van knuffels, maar we hadden niet verwacht dat hij er zo gek van zou zijn! Hij heeft ondertussen meer knuffels dan we hadden verwacht en mag elk weekend in de dierenwinkel zelf een aantal nieuwe uitzoeken. We hebben in de woonkamer zijn mand met knuffels staan en hier kiest hij elke dag een aantal van uit waar hij die dag mee gaat spelen. Hij houdt ervan om met ons te spelen en komt ook regelmatig naar ons toe met een knuffel en uitdagende oogjes. En we hebben ondertussen geleerd dat wij geen nee kunnen zeggen tegen onze kleine Nero.

Hoeveel Nero ook van zijn knuffels houdt, er gaat niets boven een goede wandeling. Zodra Nero ook maar het idee heeft dat we naar buiten gaan kan hij zijn enthousiasme niet meer in bedwang houden. Al zijn knuffels vliegen door de kamer terwijl hij controleert of we onze schoenen wel snel genoeg aan doen.

Nero kan momenteel nog niet alleen zijn maar we zijn hard aan het trainen met veel snoepbotjes en we zien al steeds meer vooruitgang. Daarnaast houdt hij ook erg veel van zijn bench, dit maakt de training een stuk gemakkelijker.
Kortom: Nero is een geweldig kindje, een grote knuffelkont en we hadden ons niets beters kunnen wensen!

Groetjes,


Joanne, Shaden en Nero

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO