Jacko is zo'n ontzettende lieverd!

De thuisreis ging goed en eenmaal thuis heeft hij snel zijn plekje gevonden. Hij heeft alles op zijn gemak ontdekt en zijn voer... dat vond hij geweldig!

Hij is zo goed als zindelijk en heeft maar 1 ongelukje gehad door zijn enthousiasme.
Verder heeft hij ook naar ons idee al een basiscursus gehad want alle basiscommando's volgt hij zonder moeite op.

Hij was wel wat afwachtend en onzeker naar mijn vader toe dus hebben wij het vermoeden dat hij een mindere ervaring heeft met de mannelijke vorige eigenaar die waarschijnlijk een beetje hetzelfde postuur had als mijn vader... maar nadat mijn vader hem een kluifje had aangeboden ging het al beter en durfde hij gewoon naar mijn vader toe te gaan.

Vanmorgen tijdens het spelen op het veld rende hij de jongste van haar sokken en toen hij dat in de gaten kreeg kwam hij terug gerend en troostte haar met een blik van sorry,  sorry,  sorry en een paar liefdevolle likken over haar snuit.

De nacht is hij goed en droog doorgekomen en piepen doet hij nagenoeg niet als er niemand in de kamer is dus denk dat hij toch ook wel geleerd heeft alleen te zijn hoewel wij dit wel weer opnieuw met hem opbouwen. Ook heeft hij niets gesloopt en de kussens en kleden zijn zijn beste vriendjes.

Het is zo'n ontzettende lieverd en wij zijn heel erg blij met hem.

Groeten van een hele blije familie en Jacko!

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO