Hummel en Frummel zijn blij

Hier weer eens een berichtje van Hummel en Frummel / Dribble en Coco zoals we nu heten. Het gaat heel goed met ons! we zijn vorige week bij de dierenarts geweest voor onze prikken en die was heel tevreden over hoe we eruit zien. Niet te dik, niet te dun, precies goed!
We hadden een paar maanden geleden wat problemen met het kauwen van de brokjes dus nu krijgen we vers vlees elke dag en dat vinden we heerlijk.

 

 

Onze baasjes gaan regelmatig met ons uit, naar het strand of naar een recreatiegebied met mooie loopgebieden voor honden. We lopen allebei gewoon los, dat gaat heel goed want we houden onze baasjes goed in de gaten en als we even wat hebben rondgesnuffeld rennen we weer heel hard naar ze toe!
Ik, Coco, vind andere hondjes niet zo leuk. Als we nog niet zo lang onderweg zijn en er komen andere hondjes aan dan ren ik het liefst weer terug naar de auto. Tegenwoordig vertrouw ik mijn baasjes ook wel zo, dat ik bij ze blijf, maar ik vind het helemaal niet leuk als ik word besnuffeld.
En ik, Dribble, vind lopen langs de straat helemaal niks. Het strand vind ik geweldig, dan kwispel ik me een ongeluk en vandaag gingen we zelfs zwemmen! Maar die straat.....  nee hoor. Ik blijf soms gewoon stilstaan, dan bekijken ze het maar.
Onze nieuwe baasjes zijn heeeeel erg blij met ons en zijn echt dol op ons. En wij vinden het fijn in ons nieuwe huis.
Hopelijk vonden jullie allemaal de snoepjes die we hadden meegegeven lekker!

Hartelijke groeten van ons!

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO