Heb m'n maatje gevonden!

Hallo lieve ex-verzorgers van Finn!

Hierbij wil ik jullie even een update geven over Finn. Het gaat hartstikke goed met hem! Elke dag naar het bos vindt hij heerlijk, zeker met alle honden die in de buurt wonen! (Zijn er meer dan ik dacht). Hij eet vanaf dag 2 al netjes z'n brokken, is super zindelijk! Vindt alleen mijn kussens te leuk als ik te lang lig te slapen blijkbaar, maar daar valt aan te werken. Ik heb hem nu een week en ik merk dat er bij hem zoveel potentie in zit om nieuwe dingen te leren (hij leert al heel veel bij mij) dus ik hoop dat Finn en ik snel op cursus bij jullie komen!

Eerst nog even wennen en beetje sparen ervoor. En zoals Zoë al zei, het zit wel goed met de katten... dat zit het zeker! Af en toe nog iets te speels voor ze maar dat is Finn. Zelfs de meest bange kat kwam na anderhalve dag al tevoorschijn en die laat hij meer met rust dan de andere dus dat zegt al genoeg dat die super lief is voor ze! Hier een paar mooie foto's van hem! Ik wilde jullie in ieder geval even laten weten dat ik heel blij ben met hem, heb echt m'n maatje wel gevonden! En dat het hartstikke goed gaat met hem! Ik ga de knuffels zeker doorgeven aan hem. Lik en poot van Finn en jullie gaan hem snel weer zien! Groetjes!

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO