Chef is een echte charmeur

'Bijna anderhalf jaar geleden kwamen we bij het asiel, we wilden graag een hond en we vroegen ons af welke hond er bij ons zou passen. Toen Chef werd voorgesteld hadden we even onze bedenkingen over of wij zo'n stoere hond wel aankonden, maar na 5 minuten met hem gewandeld te hebben waren we verkocht. Chef is een vrolijke clown en een echte charmeur, en al snel had hij ons hart gestolen.

Inmiddels kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder onze eigenwijze, slimme en altijd vrolijke stuiterbal. Chef is dol op mensen en knuffelen, en zelf vindt hij dat hij nog prima kan doorgaan voor een schoothond. Daarnaast is hij dol op lekker wandelen en spelen met andere honden, allerlei spelletjes spelen, de hondentraining (elke week weer een feest) en natuurlijk...snoepjes.


Chef is ontzettend aanhankelijk, hij wil dan ook altijd en overal met zijn baasjes mee. Als dat een keer niet kan, dan blijft hij braaf liggen wachten om vervolgens zijn baasjes met een zeer uitbundige ontvangst te begroeten. In de tijd dat Chef bij ons is zijn we zo van hem gaan houden, dat we zelfs al smelten als hij gewoon lekker ligt te slapen. Dan zeggen we "wat snurkt hij lief he?" en "wat hebben we toch een mazzel gehad dat Chef - hoe zielig ook - in het asiel zat". We wilden graag een hond, maar dat je zo van je hond kan gaan houden en je je elke dag weer dankbaar voelt dat hij in je leven is overtreft al onze verwachtingen!'

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO