Het gaat heel goed met Xena!

Xena is echt tot rust gekomen en geniet zichtbaar van de lange wandelingen die we met haar maken. Ze begint steeds meer te wennen aan de normale geluiden in en om het huis en kan daardoor steeds langer slapen of gewoon lekker luieren en genieten van de rust. Wij zijn erg aan elkaar gehecht geraakt en Xena is dan ook echt een gezinslid.

Ze denkt nog steeds dat ze een schoothondje is van 3 en vindt het heerlijk om te knuffelen, ravotten, spelletjes te doen, samen sprintjes te trekken of gewoon lekker tegen je aan te liggen. Ze geniet als zij 'taken' mag doen, maar achter een bal aanrennen, er lekker in bijten en vervolgens proberen te slopen is nog steeds haar allergrootste hobby. En als zij zo energiek rondloopt, rent of speelt kan gewoon niemand geloven dat ze in mei al 9 wordt!

Het positief gedrag belonen begint steeds meer zijn vruchten af te werpen en ons dagelijks rondje in het Zuiderpark zien wij dan ook elke keer weer vol vertrouwen tegemoet. Als zij nu een andere hond ziet, begint zij ons aan te kijken, wetende dat zij lekkere koekjes krijgt.

Wij zijn dan ook enorm trots op Xena omdat zij, ondanks de verkeerde associaties die haar in het verleden aangeleerd zijn, al zo ver is gekomen dat ze tijdens de hondenschool behoorlijk lang naast andere honden kan staan. Maar met deskundige hulp, training, geduld, liefde, begrip van andere hondenbezitters bij het uitlaten en heeeeel veel koekjes, komt het hopelijk weer goed.

Als laatste willen wij ook namens Xena alle medewerkers en vrijwilligers van Het Haags Dierencentrum bedanken voor de liefdevolle zorg tijdens haar lange verblijf en de uitstekende begeleiding en nazorg!

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO