Succesverhalen

Het Haags Dierencentrum doet er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en de asielhonden de optimale (medische) zorg te geven. Iedere medewerker en vrijwilliger is altijd erg nieuwsgierig hoe het na de adoptie met onze tijdelijke bewoners vergaat. We delen graag de verhalen met u.

Jacko is zo'n ontzettende lieverd!

De thuisreis ging goed en eenmaal thuis heeft hij snel zijn plekje gevonden. Hij heeft alles op zijn gemak ontdekt en zijn voer... dat vond hij geweldig!

Hij is zo goed als zindelijk en heeft maar 1 ongelukje gehad door zijn enthousiasme.
Verder heeft hij ook naar ons idee al een basiscursus gehad want alle basiscommando's volgt hij zonder moeite op.

Lees meer

Heel blij met Bruno (Like)

Lieve verzorgers/sters!

Het is alweer een aantal maanden geleden dat wij, Bruno, ons nieuwe gezinslid uit het Haags Dierencentrum hebben geadopteerd.

Mijn man en dochter waren op slag verliefd op hem. Persoonlijk moest ik eerst even aan hem wennen, omdat hij groter en sterker was dan waar ik eigenlijk op gehoopt had. In het asiel heette hij nog “Like” en inderdaad hij was wel héél erg leuk. En door z’n lieve koppie was ook ik al gauw om. Onze dochter heeft hem toen Bruno genoemd.

 

Lees meer

Hummel en Frummel zijn blij

Hier weer eens een berichtje van Hummel en Frummel / Dribble en Coco zoals we nu heten. Het gaat heel goed met ons! we zijn vorige week bij de dierenarts geweest voor onze prikken en die was heel tevreden over hoe we eruit zien. Niet te dik, niet te dun, precies goed!
We hadden een paar maanden geleden wat problemen met het kauwen van de brokjes dus nu krijgen we vers vlees elke dag en dat vinden we heerlijk.

 

 

Lees meer

Heb m'n maatje gevonden!

Hallo lieve ex-verzorgers van Finn!

Hierbij wil ik jullie even een update geven over Finn. Het gaat hartstikke goed met hem! Elke dag naar het bos vindt hij heerlijk, zeker met alle honden die in de buurt wonen! (Zijn er meer dan ik dacht). Hij eet vanaf dag 2 al netjes z'n brokken, is super zindelijk! Vindt alleen mijn kussens te leuk als ik te lang lig te slapen blijkbaar, maar daar valt aan te werken. Ik heb hem nu een week en ik merk dat er bij hem zoveel potentie in zit om nieuwe dingen te leren (hij leert al heel veel bij mij) dus ik hoop dat Finn en ik snel op cursus bij jullie komen!

Lees meer

Moos, het voelt als vertrouwd

Hallo,


Hierbij een update van de eerste 1.5 dag van Moos.
Vanuit het asiel moesten wij nog een stukje rijden naar huis. Dit ging heel goed! Moos lag lekker op schoot om zich heen te kijken.
Vanaf het moment dat hij hier in huis kwam bij ons is Moos gelijk alles gaan onderzoeken.

Lees meer

Binkie voelt zich al thuis!

Beste allen,

Een update van de eerste 24 uur van Binkie in Moerkapelle. Vanaf het moment dat hij hier het huis instapte was het heel vertrouwd. Zeker voor ons, maar het leek, en dat is een interpretatie van ons, dat Binkie het prima vond en zich snel thuis voelde. Eten, drinken, spelen met de bal hier in huis, het zitten op de bank (zie foto) en het wandelen met hem zijn voor ons heel vertrouwd, maar voor Binkie ook. Of hij hier al jaren, jaren en jaren woont.

Lees meer

Whopper doet het erg goed!

Hallo allemaal,

Zoals beloofd nog een aantal foto's van en een update over Whopper. Ze doet het erg goed bij ons en we denken dat we haar een fijne plek hebben gegeven. Whoppertje is lekker aanhankelijk en komt vaak bij ons op de bank om even lekker te kroelen.

Lees meer

Django, we have been blessed...

We have been blessed to have you join our family. From the moment your photo was viewed on the Dierencentrum website Mom fell in love. Our day to come and meet you was an adventure as Papa had another baby in mind though our walk with him, as sweet as he was still left mama wanting to meet you. And the moment you came out we fell in love. Your sweet and gentle demeanor radiated not only through your eyes but also through your very being.

Lees meer

Boef is al aardig thuis

Ik wil tegen jullie zeggen dat ik me hier al aardig thuis voel.
Bedankt voor de zorgen maar nu mogen mijn nieuwe baasjes het gaan doen.
Groetjes, Boef

Lees meer

Groetjes van Hummel en Frummel

Lieve verzorgers!

Hier een klein berichtje van Coco en Dribble zoals onze nieuwe baasjes ons noemen. Ze vinden ons heel lief en knuffelen ons veel. Vooral ik, Coco, vind het heel leuk om met mijn jonge baasje door de tuin te rennen. De kippen die hier ook wonen vind ik heel interessant!

 

 

Lees meer

Chico heeft al veel geleerd

Zoals beloofd nog een keer een update over Chico!
Kort samengevat gaat het erg goed:-)
In het begin moest hij natuurlijk wel een beetje wennen en was hij nog wat onrustig. Maar ondertussen is hij helemaal op zijn plek. Hij moest nog heel veel leren en daarom zijn we op cursus gegaan.

Lees meer

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO