Van Noah naar Jan... en zo lief!!

Haai allemaal, 

Ook al is het nog maar 3 weken, wil ik jullie nog even laten weten hoe het is met onze Jan (voorheen Noah). Nou blijkt dit dus de grootste knuffelkont te zijn die er bestaat! 

.

Op het moment dat wij hem mee wilde nemen bij jullie duurde het ruim 1,5 uur en toen zat hij nog steeds niet in zijn mandje. We reden naar huis en zeiden tegen elkaar dat dit echt een project ging worden. Wat wij helemaal niet erg hadden gevonden, maar niets bleek eerder waar! Jan is letterlijk een held op sokken. Sommige dingen vindt hij nog wel spannend maar hij probeert zelf zijn grenzen te verleggen om steeds meer te ontdekken. Daar belonen wij hem ook voor en kletsen heel de dag tegen hem. 

Jan houdt heel erg van spelen waarbij die achter van alles aanrent. Hij ligt sinds kort lekker bij ons op bed waarbij hij helemaal tegen ons aankruipt. Regelmatig komt Jan even voor een knuffelsessie, lekker op schoot liggen of op het toetsenbord van de laptop terwijl je zit te werken.... Als Jan heel blij is krijgen we liefdesbeetjes, likjes en een natte neus tegen mijn neus. Hij kan hele verhalen vertellen waarbij hij dan kopjes komt geven. Soms heeft hij een blik alsof hij je gaat vermoorden maar dat is alleen maar de blik, hij doet nog geen vlieg kwaad.  

Eerlijk is dat we het wel moeilijk vonden dat er weer een nieuwe kat in het gezin was nadat wij onze oude kat hebben moeten laten inslapen. Maar wij zijn zó blij met Jan en worden elke dag weer blijer van hem.

Blij dat wij hem een huisje hebben kunnen geven, blij van zijn liefde aan ons. Hij hoort helemaal bij het gezin.

Wereldse groet!

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO