Menno en Bob, geweldig stel

Lieve dames van de kattenafdeling,

Een paar dagen gelden heb ik Menno en Bob (jullie kennen Bob als Wolkje ;-) mee naar huis genomen.
Jullie beloofden dat er wat reuring in huis zou komen en dat klopt: bijna never a dull moment, maar wat zijn ze lief en leuk! Heerlijk om ze in huis te hebben, om met ze te knuffelen en te spelen.

 

 

 

Menno heeft iets langer moeten wennen dan Bob, maar nu is Menno volgens mij ook goed op zijn plek. Ieder plekje in huis is inmiddels besnuffeld en onderzocht.
Het waterfonteintje was even wennen voor beide heren, maar het lijkt alsof ze nu niet meer beter weten.

Bob is erg blij met een propje aluminiumfolie en een veeeeel te klein doosje, gaat graag mee naar het toilet ;-) en is dol op eten.  Menno is helemaal verliefd geworden op een met kattenkruid gevuld speeltje, speelt graag met een touwtje met een vogelveertje eraan, heeft een uitgebreid kattenbakritueel en kan erg hard spinnen als ik hem oppak. Verder stoeien ze regelmatig met elkaar om vervolgens heerlijk te gaan slapen.

Ik denk echt dat het een goed idee van jullie is geweest om deze mannen samen samen op avontuur te laten gaan: Van spelagressie of sloopgedrag heb ik nog niks gemerkt. Het gaat echt heel goed!

Groetjes,

 

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO