Afstand doen van uw kat

Voor het afstand doen van uw kat neemt u per mail contact op met de kattenafdeling .  Vermeld in de mail a.u.b. uw naam, adres en telefoonnummer. Wij werken ALLEEN OP AFSPRAAK.

Om verspreiding van/besmetting met het Coronavirus te voorkomen nemen wij de richtlijnen van het RIVM in acht en hanteren we de volgende voorschriften:

  • U mag maximaal met 2 (gezonde) personen naar de afspraak komen.
  • Heeft u - of iemand uit uw huishouden -  verkoudheidsklachten (hoesten, niezen, verkoudheidsklachten, geen smaak hebben, hoofdpijn, benauwdheid, luchtwegklachten en/of koorts), dan kan de afspraak niet doorgaan.
  • We schudden geen handen en houden 1,5 m afstand van elkaar.

Omdat huisdieren geen infectiegevaar vormen m.b.t. COVID-19, kan dit geen reden zijn voor eigenaren om afstand te doen van een huisdier en het ter opvang aan te bieden.

U moet door omstandigheden afstand doen van uw kat. Indien uw kat probleemgedrag laat zien als onzindelijkheid, bijtgedrag, vernielgedrag etc. neemt u dan eerst conract met ons op, 

Wij begeleiden u graag. 

Afspraak maken 

Wij vangen alleen katten op van eigenaren wonend in gemeente Den Haag. Wilt u afstand doen van uw kat, stuur ons dan een mail () met daarin uw naam, adres en telefoonnummer, dan nemen wij confact met u op.

Afstandtarieven

De afstandskosten voor een kat jonger dan 10 jaar zijn € 75,-. Voor een kat van 10 jaar en ouder zijn de afstandskosten € 95,00. Eventuele overige kosten voor bijvoorbeeld inentingen worden in rekening gebracht.

Inentingen

De inentingen die we verplicht stellen:

  • Kattenziekte: Minimaal 2 weken oud en maximaal 3 jaar oud
  • Niesziekte: Minimaal 2 weken oud en maximaal 1 jaar oud

Is de niesziekte-enting tussen de 9 maanden en 1 jaar oud, dan wordt de kat wel opgenomen maar worden inentingskosten in rekening gebracht omdat de inenting door ons moet worden herhaald.

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO