VACATURE VERZORGER KAT

Voor de kattenafdeling zijn wij met spoed op zoek naar een dierverzorger. Heb je verstand van zaken en wil je werken in een team van leuke collega's, reageer dan snel!

Taakomschrijving
Voor onze kattenafdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd dierverzorger. In deze veelzijdige en boeiende functie bent u verantwoordelijk voor de algehele dagelijkse verzorging van de katten. Wat betreft medische kennis wordt verwacht dat u ziektes en afwijkingen kunt herkennen. Uw communicatieve vaardigheden zijn zodanig dat u klanten op correcte wijze te woord kunt staan en dat u daarbij de richtlijnen van het HDC op een duidelijke, vriendelijke manier kunt overbrengen. De functie is voor 36 uur per week. U werkt samen met collega’s in een vast rooster van maandag tot en met zondag, 4 dagen per week. Werktijden 08.00 tot 17.00.


Wij zoeken
Wij komen graag in contact met u als u voldoet aan de volgende functie-eisen:
• minimaal een afgeronde relevante MBO-opleiding op het gebied van dierverzorging, bij voorkeur aan Cursuscentrum Dierverzorging Barneveld 
• minimaal 3 jaar relevante werkervaring
• beschikking over kennis van het asielwezen (bv vrijwilliger, stage) is een pre
• bereid en in staat om fysiek belastend werk uit te voeren
• goede communicatieve- en sociale vaardigheden, zodat je klanten duidelijk te woord kan staan en kan informeren
• collegialiteit en zowel zelfstandig als in teamverband werkzaam kunnen zijn
• flexibele houding
• in staat met relevante computerprogramma’s te werken; (Docasoft, Word, Outlook, etc.)
• minimaal 18 jaar en woonachtig in Den Haag of directe omgeving.

Wij bieden
Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt minimaal € 1.662 bruto per maand vanaf 23 jaar bij een werkweek van 36 uur. Onder de secundaire arbeidsvoorwaarden vallen een reiskostenvergoeding en een pensioenvoorziening. Wij bieden je een uitdagende baan in een dynamisch bedrijf met de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
Sollicitaties voorzien van een Curriculum Vitae kunt u tot 1 november 2017, bij voorkeur via e-mail, richten aan: of naar: Stichting Haags Dierencentrum, Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag, t.a.v. Mirjam Smit


Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u om niet te reageren als u niet minimaal 36 uur kunt werken en/of meer dan 35 km van het Haags Dierencentrum af woont en of indien u niet aan de bovenstaande functie eisen voldoet. Indien u toch besluit te reageren kan het zijn dat u geen respons van ons ontvangt.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO